Ook op feestdagen wil je bellen naar Suriname

0

Feestdagen vier je natuurlijk het liefst met familie en vrienden. Soms is het helaas niet mogelijk om bij je familie te zijn met feestdagen. Misschien was er dit jaar niet voldoende budget voor de reis, of had je andere plannen, maar het is wel zo fijn als ze bereikbaar zijn en je even hun stem kan horen. Daarom is het belangrijk dat jij en degene die je belt voldoende beltegoed hebben. Gelukkig kun je tegenwoordig ook je tegoed online opwaarderen en hoef je er niet de deur voor uit. Handig met de komende wintermaanden in het vooruitzicht.

Kerst en oud en nieuw (owru yari) komen er weer aan en deze feestdagen worden ook in Suriname groots gevierd. Vooral oud en nieuw, dat gaat gepaard met veel vuurwerk en pagara’s om de boze geesten te verjagen en je huis en tuin te reinigen. Maar natuurlijk spelen muziek, dans en lekker eten ook altijd een grote rol.

Misschien kun je deze keer niet de feestdagen met je familie doorbrengen, maar wil je ze wel iets liefs toewensen. Voor iedereen die iemand in Suriname, of waar dan ook ter wereld blij wil maken, hebben wij een kleinigheidje. Als je voor het eerst beltegoed bestelt op Recharge.com, betaal je geen transactiekosten. Dus plaats nu je bestelling, profiteer van de korting en laat voor deze dagen je familie en vrienden in Suriname weten dat je aan ze denkt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.