Geen Curaçao North Sea Jazz Festival in 2017

0

In gezamenlijk overleg hebben Fundashon Bon Intenshon en Mojo Concerts besloten om in september 2017 geen Curaçao North Sea Jazz Festival te organiseren. De reden hiervoor is dat er geen hoofdacts beschikbaar zijn in deze periode. Dat hebben de organisaties gisteren bekend gemaakt.

In een bericht op de site schrijven zij: “Na zeven prachtige edities met legendarische concerten maakt het festival in 2017 pas op de plaats. Om het evenement op internationaal topniveau te houden zijn er minstens twee acts van het hoogste niveau nodig. Afgelopen maanden is gebleken dat deze in september volgend jaar niet beschikbaar zijn. Het wordt steeds moeilijker om in het desbetreffende weekend grote artiesten te strikken. Er zijn rond die periode weinig grote acts op tournee en het invliegen van artiesten, hun band, crew en apparatuur voor slechts één concert is zeer kostbaar”.

FBI en Mojo zich zullen komend jaar gezamenlijk beraden op de toekomst van het festival na 2017.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.