2-Remember viert 15-jarig bestaan op 19 november

0

De Surinaamse allround muziek formatie 2-Remember is op 5 november 2016 jl. jarig geweest. De band viert daarom op 19 november a.s. hun 15-jarig jubileum en zal groots uitpakken op een speciaal feest samen met de muziek formatie Cache! Dit spektakel vindt plaats in Zalencentrum “De Brug” in Reeuwijk vanaf 20:00-2:00.

2-Remember is 15 jaar geleden opgericht door bandleider Steven Hartmann alias Piva. De band bestaat uit 7 man waaronder 2 zangers en 1 zangeres. Alle muzikanten zijn zeer professioneel en de groep heeft samen vele internationale optredens verzorgd in Rusland, Frankrijk, Suriname, Duitsland, België etc. Zij hebben met hun veelzijdigheid een grote groep trouwe fans weten te bereiken, waarbij dagelijks steeds meer liefhebbers zich bij aansluiten.

Hun doelstelling voor de toekomst is om de mensen gelukkig te maken met hun muziek en zij stralen daarbij de hechtheid uit van hun muzikale familie. De optredens zijn energiek, professioneel en bestaat uit een geweldig repertoire, waarbij naast hun latin style alle muziekstijlen ten gehore wordt gebracht.

2-Remember is naast hun zeer drukke schema ook bezig in de studio om hun nummers binnenkort allemaal gratis vrij te kunnen geven voor hun publiek. “Deze groep moet je gezien hebben om te kunnen zeggen: JA!! Ik heb genoten heerlijk gedanst en al mijn zorgen even opzij gezet. Dit is werkelijk een band 2-Remember!!” aldus bandleider Piva Hartman.

Bel voor info 0655970774. Kaartjes voor het feest van 19 november 2016 kun je reserveren op www.2-remember.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.