Win kaarten voor Jörgen Raymann’s nieuwste show ‘Zo kan het ook’

0

Op vrijdag 11 november staat Jörgen Raymann met z’n nieuwste show ‘Zo kan het ook’ in het Luxor Theater te Rotterdam! En omdat Jörgen BakkaNa.NL elk jaar powered mogen wij exclusief zes (6) kaarten weggeven voor deze voorstelling op vrijdagavond 11 november om 20.00u. Lees snel verder hoe je mee kunt doen aan deze Facebook actie op facebook.com/BakkanaParty/!

Na ruim drie jaar komt Raymann weer met een soloprogramma! Hij wordt dit jaar 50 en kijkt toch iets anders tegen de wereld aan dan toen hij 30 was. Hij denkt dat het geen midlifecrisis is, maar klopt dat wel? Raymann is in elk geval op een leeftijd dat alles ietsje anders gaat dan voorheen. Nooit gedacht dat ouder worden leuk kon zijn? Of dat je huwelijk door de jaren heen alleen maar leuker wordt? Volgens Raymann kan het.

Een avond filosoferen tegen de draad in en even niet meegaan met de waan van de dag. Volgens Raymann lacht het leven je pas toe als je keihard terug durft te lachen!

Wil jij met je maties naar deze voorstelling op vrijdagavond 11 november om 20.00u? Doe dan mee:
1. Ga naar de BakkaNa facebook pagina (facebook.com/BakkanaParty/)
2. Like het bericht
3. TAG daaronder 5 vrienden die mee moeten
4. Stuur ons een privé bericht waarin je aangeeft waarom jij deze kaarten zou moeten krijgen.

LET OP: We kiezen de leukste inzending dus doe je best! Powered by www.bakkana.nl – de enige, echte Owru Yari Party dit jaar in de MAASSILO Rotterdam en The BOX Amsterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.