The Comedy College! 13 nov met Jörgen Raymann

0

The College Hotel Amsterdam presenteert in samenwerking met Jörgen Raymann The Comedy College. Met zijn programma ‘Raymann is Laat’, waarin hij het typetje tante Es vertolkt, is Jörgen een groot begrip geworden in Nederland. Naast dit geweldige programma heeft Jörgen Raymann een eigen productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor ‘De Dinoshow’ en ‘Zo: Raymann!’. Jörgen geeft tijdens The Comedy College elke maand een hilarisch optreden samen met de leukste stand-upcomedians!

The Comedy College op 13 november 2016 – Singles Afternoon
Op zondag 13 november zal de allernieuwste editie van The Comedy College plaatsvinden. Een middag vol humor met als centraal thema: Singles. Zowel voor stellen als voor singles een thema waar hartelijk om gelachen kan worden!

Bereidt u voor op een flinke dosis humor, want tijdens The Comedy College worden de meest hilarische grappen en grollen op u afgevuurd. In het luxe en sfeervolle The College Hotel Amsterdam, halen verschillende bekende cabaretiers alles uit de kast om u een heerlijk middagje uit te bezorgen. Comedy zwaargewicht Jörgen Raymann is ook van de partij! Bent u er klaar voor om spierpijn van het lachen te krijgen?

The Comedy College vindt plaats tussen 15:00 – 17:00 uur in The College Hotel Amsterdam. Klik hier voor meer info & kaarten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.