Bob Marley’s Reggae Night in de Meervaart

0

Volgende maand (wo 02 november, 20:15 uur) is er de Bob Marley’s Reggae Night: One Love & Jammin’ in de Meervaart. Tributeband De Rootsiders geniet van succes in binnen- en buitenland. Vorig jaar eerde de Caribische formatie de 70ste geboortedag van Bob Marley bij De Wereld Draait Door, met als gevolg dat hun volledige clubtour binnen een dag was uitverkocht.

Voor deze nieuwe theatertour kiest de band voor een intiemere, akoestische opzet, om de kracht van Marley’s songteksten nog beter te kunnen benadrukken. Uiteraard met een tropische twist, want leadzanger Junior Tecla en zangeres Tamara Nivillac hebben een Caribische achtergrond (afkomstig uit Curaçao) en dat geldt ook voor de band. Ook Marley’s minder bekende songs komen naar voren in deze avondvullende, swingende show.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.