Grote namen tijdens Bigi Poku Toppers in Nederland

0

Geniet u ook altijd van de grootste Kaseko hits uit de Surinaamse geschiedenis, zoals Wittie Visie? Dan mag u dit niet missen! Binnenkort worden er 3 grote theaters in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gevuld met Surinaamse nostalgie en fantastische muziek tijdens Bigi Poku Toppers!

Exclusief voor dit theaterconcert bij elkaar gebracht brengen Surinaamse iconen als Iwan Esseboom, Dagga Tiendari, Errol Burger, Frans Abori, Patrick Tevreden, Glen Snow en Roy Peroti hun eigen en andere grote hits ten gehore, onder begeleiding van de zeventien man sterke Bigi Poku Band. De Bigi Poku Band bestaat uit bekende Surinaamse muzikanten die allen hun sporen hebben verdiend in de Surinaamse Kaseko scene en staat onder leiding van de bekende trompettist / arrangeur Setish Bindraban.

Laat u swingend door de Surinaamse Kaseko muziekgeschiedenis leiden met hits van onder meer Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, FunMasters, Yakki Famirie, Master Blaster, Kaseko Masters en Exmo Stars!

Info/Kaarten:

2 oktober 2016 19:30 Theater De Meervaart Amsterdam [UITVERKOCHT]

6 oktober 2016 19:00 Theater Zuidplein Rotterdam

7 oktober 2016 20:15 Koninklijke Schouwburg Den Haag

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.