DJ Dyna wordt vader

0

DJ Dyna wordt vader! Dat maakte hij vanmiddag trots bekend bij FunX. Zijn vriendin is zwanger van hun eerste kindje en voelt zich goed! “Ik moet alleen geen ruzie zoeken, maar voor de rest voelt ze zich helemaal goed” aldus de 31-jarige DJ tegen de zender.

Dyna, die dit jaar de FunX Award voor Best DJ ontving, maakte onlangs ook bekend dat hij een langdurige samenwerking aangaat met major label Sony Music Entertainment Nederland. De in Suriname geboren DJ is erg enthousiast over de samenwerking en kijkt er naar uit om samen met het label de komende periode meerdere tracks uit te brengen. De eerste single ‘Wild in Here’ featuring Badd Dimes and Leftside is net uit en laat de signature van Dyna Sound horen.

Dyna’s vriendin is momenteel drie maanden in verwachting. Zo maakte hij het nieuws bekend:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.