Rapper Boef aangehouden in verband met vechtpartij

0

De politie heeft de omstreden vlogger en rapper Boef aangehouden nadat er zondagavond een massale knokpartij werd voorkomen door de politie. Boef kondigde op sociale media aan rapper Para Soma wat aan te doen.

Gisteravond zocht rapper Boef de andere rapper, Para Soma, op bij diens huis in Tilburg. De twee gingen met elkaar op de vuist. In filmpjes op internet eisen beiden de overwinning op. Uit beelden op internet blijkt dat de rappers zelf wel met elkaar hebben gevochten. De aanleiding was een vete die al een tijd via sociale media werd uitgevochten.

De politie in Tilburg kreeg gisteravond om 21.00 uur informatie binnen dat er een massale vechtpartij zou plaatsvinden. Kort daarna kwamen er telefoontjes uit Tilburg-Noord dat een groep van meer dan honderd mensen gewapend met stokken door de straten liep. Vermoedelijk waren dat fans van een van de rappers. De politie wist te voorkomen dat het tot een vechtpartij kwam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.