Broederliefde op Bakka’Na Party Maassilo Rotterdam

0

Zaterdag 31 december 2016 gaan we weer helemaal los op onze originele en traditionele GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party in de Maassilo Rotterdam. In deze waanzinnige locatie nemen we vanaf 15.00u s’middags (bakana) op z’n Surinaams afscheid van het oudjaar en maken we ons klaar voor de jaarwisseling. En dat doen we o.a. met BROEDERLIEFDE!

Broederliefde is de huidige #1 van Nederland. Tijdens de FunX Music Awards dit jaar wonnen ze awards voor ‘Best Single’ & ‘Best Group’. Met hun nieuwe album Hard Work Pays Off 2 staan ze al 12 weken op de hoogste positie in de Album Top 100. Hun andere twee EP’s staan eveneens in de Top 50. En eind van het jaar staan ze bij ons om Owru Yari spectaculair en in stijl vieren in de Maassilo! #bakana

Natuurlijk doen we dat met nog meer top artiesten en met BORGOE, PARBO en KAWINA! LET OP: EARLY BIRD tickets zijn nu nog te koop, alleen online hier via www.bakkana.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.