Jandino in 190 landen te zien op Netflix

0

Jandino Asporaat is de eerste Nederlander die in de serie ‘Comedy Special’ op Netflix te zien is. Zijn theatershow ‘Hoe dan ook’ is namelijk vanaf 9 september in 190 landen te zien op Netflix, zo maakte de zender dinsdag bekend. Jandino treedt hiermee in de voetsporen van standupcomedians als Chris Tucker, Chelsea Handler en Aziz Ansari.

Netflix heeft wereldwijd meer dan 83 miljoen abonnees en buiten Nederland wordt de show met Engelse ondertiteling aangeboden. ‘Hoe dan ook’ is de tweede productie van de 35-jarige Asporaat die op het kanaal te zien zal zijn. Eerder kocht Netflix ook al de bioscoophit ‘Bonbibi Holland’ van hem aan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.