SABROSO & LA FIESTA op Carifesta XL in Zoetermeer

0

Op zondag 18 september 2016 kun je weer genieten van een XL Editie van de Carifesta Caribbean Party in Dekker Zoetermeer en dit keer met de toppers SABROSO & LA FIESTA! Ja je leest het goed, deze twee topbands ontmoeten elkaar op zondag 18 september 2016 op CARIFESTA XL van 17.00u ’s middags tot 23.00u ’s avonds. DJ SENZY zorgt tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek.

EARLY BIRD tickets voor deze editie zijn tijdelijk slechts 12 euro exclusief fee en te koop bij Ram’s Travel, Piet Heinstraat 22 Zoetermeer – Telefoon: 079 319 0413 – Of online via www.carifesta.nl. Gewone kaarten zijn verkrijgbaar bij Warung Mini in Den Haag en Billboard Records in Rotterdam.

Zondag 18 sep | 17.00u – 23.00u | DEKKER Zoetermeer

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.