Eerste editie Divercity Festival groot succes

0

De eerste editie van het Divercity Festival trok ruim 13.000 bezoekers naar het Haagse Zuiderpark. Het familie festival presenteerde drie podia met grote artiesten op het gebied van muziek, dans, poëzie, spoken word en stand-up comedy zoals Yulduz Usmanova, Kenny B, 2FamousCRW, Rayen Panday, Ernest van der Kwast en nog veel meer.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie. “Het is prachtig om de zoveel Hagenezen en Hagenaars van verschillende culturele achtergronden samen te zien genieten van elkaars kunst en cultuur tijdens dit festival.” Aldus Guus Dutrieux van DUCOS Productions.

Een goede basis voor een nieuwe festivaltraditie
Wethouder Baldewsingh liet weten dat Den Haag trots mag zijn op de vele culturen die de stad rijk is en dat Divercity Festival een mooie manifestatie is om dit te vieren. Met de geslaagde eerste editie van het festival is een goede basis gelegd voor een nieuwe festivaltraditie op de Haagse evenementenkalender.

In 2017 zal Divercity Festival weer neerstrijken in het Haagse Zuiderpark

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.