Caribbean Candlelight Soulparty

0

Fantástico Events organiseert op vrijdag 10 juni de Caribbean Candlelight Soulparty in Club Nouvelle te Amstelveen. De Caribbean Candlelight Soulparty is er voor de liefhebbers van Soul én Classics met en af en toe een Latin of Caribbean nummer zoals je dat ook kent uit Suriname. De muziek is in handen van dj’s Gilly, Kenneth en Marciano.

Club Nouvelle is een unieke sfeervolle club in Amstelveen die zich onderscheidt door een luxe uitstraling, uitstekende dansvloer en uitgebreide verzorging van de innerlijke mens met koude en warme snacks, een Midnight buffet, exotische fruitsticks & na afloop broodjes en dit alles inbegrepen in de entreeprijs.
Met gratis parkeermogelijkheid en bewaakte garderobe is het een unieke club in Nederland.

De sfeer op de feesten van Fantástico Events wordt door de gasten als laagdrempelig en altijd zeer gezellig omschreven. Met de complete verzorging waan je je op een privé feest waar ook hapjes voorbij komen en een uitgebreide bar voor handen zijnIedere editie staat in het teken één van de grote sterren van weleer met 10 juni -James Brown -. Ken je de Soultrain line-up nog? Wij zijn de eerste die dit herintroduceren zodat je jouw moves kan showen gegarandeerd Fatoe.

De jarige (n) van die avond worden in het zonnetje gezet en krijgen een fles Champagne aangeboden om het feest helemaal compleet te maken. Kortom een uniek feest tot in de puntjes verzorgd wat jij zeker moet proberen. Kijk voor meer informatie op Facebook of www.fantastico-events.com.

soul2

Fantástico Events organiseert vanuit een Surinaamse achtergrond Latin, Bachata en Soul feesten bij Club Nouvelle in Amstelveen. Het logo van Fantástico Events is afgeleid van de Faja Lobi bloem en met deze passionele liefde organiseren zij deze verschillende feesten. Deze organisatie onderscheidt zich door een complete verzorging van A tot Z en een warm welkom zodanig als het ook op een privé feest toegaat.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.