Foto’s BORGOE meets PARBO online!

0

Afgelopen weekend heb je weer kunnen genieten van een exclusieve BORGOE meets PARBO party waarin we het beste van de BorgoeParty en de ParboNight voor je hebben gecombineerd. Een feest als geen ander en met medewerking van Kenny B, Broederliefde, La Rouge en SFB. Uiteraard was dit alleen een succes dankzij de bezoekers dus: a big THANK YOU!

Vanavond komen de foto’s online die onze fotograaf Sigfried Piroe heel de avond heeft geschoten. De foto’s worden gedropt op Facebook. Wil jij ook nagenieten of weten wat je gemist hebt check dan onze Facebook pagina en vergeet niet te de pagina te LIKEN: facebook.com/Borgoeparty. Zo ben je snel op de hoogte van ons eerstvolgende evenement.

Wat je ook ZEKER meteen moet noteren is onze jaarlijkse Owru Jari BAKKA’NA party van 15.00u – 22.00u in de Maassilo Rotterdam. Geef op onze eventpagina aan als je langskomt; https://www.facebook.com/events/187714258247085/

BN_2016_INSTA_PHOTO

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.