Carifesta Caribbean Party XL – 7 mei

0

De lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics* hoor je op zaterdag 7 mei 2016 op de Carifesta Caribbean Party XL en dit keer weer een gezellige editie met twee topbands: LA FIESTA & 2-REMEMBER. Special guest is TRAFASSI-man ‘BUGRU’. Uiteraard zorgt onze top DJ SENZY tussendoor weer voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics*.

Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats bij DEKKER ZOETERMEER. Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette exclusieve party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

LET OP, LET OP! Er zijn speciale EARLY BIRD voorverkoopkaarten beperkt verkrijgbaar voor slechts 15 euro per stuk(excl. servicekosten) (OP=OP!) Deze zijn te koop:
– In Zoetermeer bij Ram’s Travel Service (Piet Heinstraat)
– In Den Haag bij restaurant Warung Mini XL (A’damse Veerkade)
– In Rotterdam bij Billboard Records (West-Kruiskade)
– Online via www.carifesta.nl

Overige kaarten en voordelige groepstickets zijn direct te koop op internet hier via Ticketscript.
Op de dag zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar). Kijk voor alle info ook op www.carifesta.nl of bel 010-2151770.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.