North Sea Jazz Festival maakt line-up bekend

0

Op 8, 9 en 10 juli dit jaar vindt het Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival 2016 weer plaats in Ahoy Rotterdam. Onder andere Simply Red, Level 42, Sabrina Starke, hiphopgroep The Roots, jazzdiva Diana Krall, zanger Gregory Porter en de populaire jazzfunkband Snarky Puppy treden komend North Sea Jazz Festival op. Dat maakte de organisatie van het festival vandaag bekend.

Veelbelovend is de komst van de Amerikaanse rijzende hiphopster Anderson .Paak naar het Rotterdamse festival dat voor de 41e keer plaatsvindt. Ook het concert van gitarist John Scofield met pianist Brad Mehldau en vernieuwende drummer Mark Guiliana en het optreden van de bijna tachtigjarige bluesheld Buddy Guy is om naar uit te kijken.

De komende maanden worden meer namen voor alweer de 41ste editie van North Sea Jazz aangekondigd. De Early Birdkaartverkoop is inmiddels gestart. Losse dagkaarten (85 euro) zijn te koop vanaf 1 februari. Een driedagenkaart kost 200 euro.

Anderson .Paak:

https://www.youtube.com/watch?v=RuuW6vF2QZQ

Hieronder vind je de namen die tot nu bekend zijn gemaakt. Meer namen worden in de komende maanden bekendgemaakt.

Vrijdag 8 juli: o.a. The Roots, Buddy Guy, Snarky Puppy, Diana Krall, Antonio Sanchez and Migration, Christian Scott aTunde Adjuah Presents Stretch Music

Zaterdag 9 juli: o.a. Level 42, Steps Ahead Reunion World Tour featuring Mike Mainieri, Eliane Elias, Donny McCaslin, Marc Johnson and Billy Kilson, Branford Marsalis Quartet featuring special guest Kurt Elling, Anderson .Paak & The Free Nationals, Sabrina Starke

Zondag 10 juli: o.a. Simply Red, Jill Scott, Gregory Porter, Walter Trout, Chick Corea 75th Birthday Celebration Homage To Heroes (acoustic and electric), Scofield Mehldau Guiliana, Colin Stetson & Sarah Neufeld

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.