FunX Music Awards op 25 mei 2016 in de Melkweg A’dam

0

Ronnie Flex, Broederliefde, SBMG, SFB, KaliBwoy en Two Crooks zijn te zien op de FunX Music Awards 2016. FunX dj’s Q-Bah en Riza maakten zojuist de eerste line-up van de awardshow bekend. De derde editie van de FunX Music Awards vindt 25 mei plaats in de Melkweg in Amsterdam.

De artiesten waren te gast in het FunX-programma Weekend Wax waar zij werden verrast met een gouden plaat voor de nummers ‘Meisjes Blijven Meisjes’ (Two Crooks, Frenna, Emms en Ronnie Flex) en ‘Alaka’ (Broederliefde samen met KaliBwoy en SBMG).

Niels Hoogland, adjunct-zendermanager NPO FunX, voorziet nog meer successen: “Zowel ‘Alaka’ als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ zijn nu gouden FunX-hits en een goed voorbeeld van de diversiteit van onze muziek. Afgaand op de reacties van de FunX-luisteraars is de kans groot dat deze artiesten niet alleen komen optreden, maar ook prijzen komen halen tijdens de FunX Music Awards. Wij hebben er al zin in!”

FMA’s 2016
FunX reikt op 25 mei 2016 voor de derde keer de FunX Music Awards uit: de publieksprijzen van jongerenzender FunX. FunX reikt de awards uit in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best FunX Talent. De uitreiking van de prijzen wordt afgewisseld met liveoptredens van bekende FunX-artiesten.

FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.