ex-Milli Vanilli zanger Fab Morvan in KFC campagne

0

De Franse zanger en tekstschrijver Fab Morvan is vanaf vandaag te zien in de nieuwe ‘Be Real’ campagne van Kentucky Fried Chicken (KFC) Nederland. De in Parijs geboren Morvan was vroeger bekend als de helft van het popduo Milli Vanilli, dat hij van 1988 tot 1991 samen met Rob Pilatus vormde. Later bleek hij deel uit te maken van één van de grootste schandalen in de geschiedenis van de popmuziek toen bleek dat de jongens niet echt zongen.

Morvan, die tegenwoordig in Nederland woont, is te zien in een commercial van KFC Nederland waarin hij het verhaal vertelt over een roerige periode van opkomst en neergang. Hij heeft zichzelf daarna terug gevonden en daarom staat zijn ‘echte ik’ centraal in de campagne. “Because i found the real me again those guys at KFC asked me to sing about their real chicken. Being real is the essence of life” zegt hij in de commercial.

“Wij zijn het hier helemaal mee eens en daarom hebben wij Fab gevraagd onze nieuwste commercials in te zingen, for real. Choose real, choose KFC and enjoy our 100% Finger Lickin’ Good chicken” zegt KFC daarover.

Bekijk de campagne hier:

https://www.youtube.com/watch?v=jwfZG3YO6gw

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.