Salsa Sensation organiseert Latin Room op 23 januari

0

Salsa Sensation organiseert op zaterdag 23 januari een nieuwe editie van het twee maandelijks terugkerende Latin evenement: Latin Room. Tijdens deze editie van Latin Room zullen Salsa & Bachata centraal staan. De Latin Dj’s, Dj Herb en Dj Jack, zullen een mix van salsa romantica, mambo, urban bachata en dominican bachata draaien.

Elke editie kun je deelnemen aan een latin dansworkshop. De workshops worden gegeven door de docenten van Salsa Sensation en gastdocenten. Deze editie kun je deelnemen aan een sensuele kizomba Workshop (open Level) gegeven door Sanne en Jack.

LOCATIE
Verspaandonk Zalencentrum is gevestigd in het hart van Eindhoven en beschikt over twee super mooie zalen met een fijne houten dansvloer. Deze locatie biedt dansruimte aan maar liefst 500 Latin liefhebbers.

AFTERPARTY
Voor de echte diehards is er een Afterparty tot 04:00 in Santiago de Cuba Eindhoven. Op de bovenste verdieping bevindt zich de “Salsa Club Area” en kun je heerlijk door dansen op de beste salsa, bachata en kizomba beats.

LINE UP
§ Dj Herb
§ Dj Jack
§ Kizomba Workshop door Sanne en Jack

INFORMATIE
Datum: 23 januari 2016
Time: 20.30-02.00
Time Workshop: 21:00-21:45
Entree: Euro 10,00 – DOOR SALE ONLY

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.