La Fiesta en 2-Remember op Valentine Party 13 februari

0

Op zaterdag 13 februari 2016 heeft Carifesta een primeur! Op die dag spelen de bekende formaties 2-REMEMBER en LA FIESTA voor het eerst samen op een dansavond en wel op de Caribbean Valentine Party van carifesta.nl in Dekker Zoetermeer!

De lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics* hoor je op zaterdag 13 februari 2016 op de Carifesta Caribbean Party…. en dit keer weer een gezellige VALENTINE XL editie met twee topbands: LA FIESTA & 2-REMEMBER. Deze beide topbands hebben bijna geen aankondiging nodig en kijken uit naar deze ontmoeting. Het is immers nog nooit gebeurt dat LA FIESTA & 2-REMEMBER samen op een dansavond te zien waren. En dit van 22.00u – 03.00u in Dekker Zoetermeer!

Uiteraard zorgt onze top DJ SENZY tussendoor weer voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina *classics*. Ook hebben wij weer een SURPRISE GUEST.

LET OP, LET OP! Er zijn speciale EARLY BIRD voorverkoopkaarten beperkt verkrijgbaar voor slechts 12 euro per stuk(excl. servicekosten) (OP=OP!) Deze zijn alleen nog te koop:
– In Zoetermeer bij Ram’s Travel Service (Piet Heinstraat)
– In Den Haag bij restaurant Warung Mini XL (A’damse Veerkade)
– In Rotterdam bij Billboard Records (West-Kruiskade) of bij PIVA

Overige kaarten en voordelige groepstickets zijn direct te koop op internet hier via Ticketscript.
Op de dag zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar). Kijk voor alle info ook op www.carifesta.nl of bel 010-2151770.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.