Rayen Panday’s voorstelling ‘Vrijspraak’ op TV

0

Hij is één van de grootste beloftes in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op het publiek af te vuren: Rayen Panday! Hij won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daarna was Rayen vooral actief in de wereld van de stand-up comedy en schreef hij teksten voor tv-programma’s van Jörgen Raymann en Jandino Asporaat.

In 2009 stond hij met zijn eerste avondvullende programma ‘Drie keer Rayen’ in de Nederlandse theaters dat een groot succes bleek de zijn. De opvolger, ‘Vrijspraak’, liet niet lang op zich wachten. Met ‘Vrijspraak’ neemt Rayen je mee in een heerlijk verhaal over zijn schooltijd, familie, verliefdheden, vriendschappen, ervaringen in ’het wereldje’ en studiejaren. Hij beschikt over een hoge dosis zelfspot, verrassend muzikaal talent en weet een complete show neer te zetten.

En de caberetregistratie ‘Vrijspraak’ van cabaretier Rayen Panday is op maandag 28 december 2015 op de Nederlandse TV te zien. Van 23:10 – 00:10 uur op NPO 3. Kijken dus!

https://www.youtube.com/watch?v=dGl0h7o9GaM

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.