Actie met gratis hiv thuistests verlengd

0

De actie met de gratis hiv thuistests via time2test.nl is verlengd t/m 12 december 2015. Wegens grote belangstelling voor gratis hiv thuistestpakketten was de website www.time2test.nl vorige week niet goed bereikbaar. Om die reden heeft de GGD Amsterdam besloten de actie te verlengen t/m vrijdag 12 december.

Mensen kunnen met een afhaalcode, verkrijgbaar via de website, bij de afhaallocaties in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Nijmegen een gratis hiv thuistestpakket ophalen. Normaal kost een testpakket 29,50 euro. Het aanbod geldt alléén bij afhalen en zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie zie www.time2test.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.