FATU komt naar R’dam met Jörgen Raymann en Anuar

0

Na 9 succesvolle seizoenen in Amsterdam komt FATU (eindelijk) naar Rotterdam! Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jandino Asporaat en Roue Verveer passeerden al de FATU revue, maar ook opkomend talent staat in de line-up.

Zie deze eerste Rotterdamse editie de dopeste stand-up comedians en cabaretiers aan het werk. MC/host Jeffrey Spalburg en partner in crime DJ Phantom verwelkomen deze middag onder andere: Jörgen Raymann en Anuar.

Laat het gelach maar komen; geniet van deze unieke comedymiddag op zondag 6 december in Theater Zuidplein te Rotterdam.

FATU naar Rotterdam!

Na 9 succesvolle seizoenen in Amsterdam komt comedy spektakel FATU (eindelijk) naar Rotterdam! Op zondag 6 december ontvangen MC/host Jeffrey Spalburg en partner in crime DJ Phantom onder andere: Jörgen Raymann en Anuar om 15.00u in Theater Zuidplein te Rotterdam. Mis dit niet!!

Posted by Waterkant on maandag 30 november 2015

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.