PARBO BIER NIGHT uit Suriname naar Nederland

0

PARBO BIER bestaat dit jaar 60 jaar in Suriname en dat gaan we ook groots vieren in Nederland! Op vrijdag 27 november vindt daarom een speciale PARBO BIER NIGHT plaats in een van Nederland’s meest trendy locaties: club BLU Rotterdam. Ja, je leest het goed: de officiële PARBO BIER NIGHT uit Su komt eindelijk naar Nederland!

De PARBO Biri Bigi Yari Party werd eind oktober groots gevierd in Paramaribo(FOTO). Een maand later, op vrijdag 27 november vieren we 60 jaar PARBO in de super locatie Club BLU te Rotterdam. Het wordt een onvergetelijke ervaring in een van Nederland’s meest trendy clubs en dat mag je natuurlijk niet missen!

Vanaf mei 2012 is het PARBO BIER merk weer in de handen van de Surinaamse Brouwerij NV. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname. Nu zal het originele PARBO BIER rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar zijn in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt.

Voor de PARBO BIER NIGHT NL worden de beste Surinaamse artiesten, top DJ’s en unieke PARBO Bier firi voor je bij elkaar gebracht. Haal je kaarten snel via www.parbobiernight.nl.

PARBO BIER NIGHT NL – 60 jaar Parbo
Datum: Vrijdag 27 november 2015
Tijd: 23.00u – 04.00u
Locatie: Club BLU
Adres: Prins Alexanderlaan 37, Rotterdam (nabij Alexandrium)
Parkeermogelijkheden: Garage naast de club en vrij parkeren vanaf 23:00 op de openbare wegen.
Toegang: 18+ (ID verplicht)
Info: 010-2151770
Website: www.parbobiernight.nl

* PARBO BIRI, dat na BIRI! *

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.