Platinum Award voor hit Round & Round

0

F1rstman, DJ Dyna en Bollebof hebben vanochtend bij Fernando in FunX Start een Platinum Award ontvangen voor hun hit Round & Round. Dat houdt in dat de FunXhit waar ook Lil Kleine op te horen is, meer dan drie miljoen keer gestremd is. Dat meldt de zender vanmorgen.

Volgens FunX waren F1rstman, DJ Dyna en Bollebof al ontzettend blij toen ze vanochtend te horen kregen dat Round & Round naar #1 in de XChart is gestegen. De Platinum Award maakte het feestje in Start helemaal compleet! Natuurlijk deden de drie artiesten ook een shoutout naar Lil Kleine die er vanochtend helaas niet bij kon zijn. Check de beelden bij FunX.

De clip van Dyna – Round & Round ft. F1rstman, Lil Kleine & Bollebof is op Youtube al meer dan 2,7 miljoen keer bekeken:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.