Nieuwe TV show Jörgen Raymann: BAAS Raymann

0

BAAS Raymann is het nieuwe programma van Jörgen Raymann, met medewerking van de talentvolle cabaretiers Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Rayen Panday en Nabil Aoulad Ayad. Deze week wordt Jörgen in de studio bijgestaan door Soundos en Nabil. Wat is hun opgevallen in het nieuws van afgelopen week?

In de buitendienst Pieter en Rayen die in een opvangcentrum voor vluchtelingen op zoek gaan naar de mensen die onze banen inpikken. In het onderdeel ‘Geef je date een veeg’, krijgen singles de kans de liefde van hun leven te vinden. Live op het podium, maar ze moeten wel zeker zijn van hun zaak, want eenmaal geveegd betekent voorgoed weggeveegd. Hoe vaak beoordeel jij je medemens op z’n uiterlijk? De rubriek ‘Op het eerste gezicht’ laat zien dat niet iedereen is wat hij of zij lijkt te zijn.

Special guest Najib Amhali wordt getest op zijn kennis van onze samenleving. Waar hebben de mensen het op straat over: Marokkanen, bankiers of uitkeringsgerechtigden?

BAAS Raymann: Uitzending vrijdag 30 oktober 2015, 22.25 uur, NPO 1

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.