GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party 2015

0

Op donderdag 31 december 2015 gaan we weer op z’n Surinaams los op de originele en traditionele GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party 2015 in de Maassilo Rotterdam. In deze waanzinnige locatie nemen we vanaf 15.00u s’middags met Borgoe en Kawina afscheid van het oudjaar en maken we ons klaar voor de jaarwisseling! Het feest duurt tot 21.30u zodat je om middernacht weer gezellig bij familie of vrienden kunt zijn om 2015 in te luiden… Het feest van 2015 waar jij bij MOET zijn!

TICKETS
Je kunt nu al super voordelige tickets halen voor de Bakka’Na party van donderdag 31 december 2015. Onze pre-EARLY BIRD combi-tickets (20 euro voor 2 personen) zijn helaas op maar de ‘gewone’ Early Bird tickets van 15 euro pp zijn nu nog beperkt verkrijgbaar hier via Ticketscript. Haal ze snel want OP = OP!

OVER
Al meer dan 15 jaar organiseren wij de GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party in de namiddag tot de vooravond van oudejaarsdag. Bakka’Na is als geen ander feest dat je ooit hebt meegemaakt. Hier vier jij het echte oudejaarsfeest zoals we dat in Suriname gewend zijn! Geen idee wat Bakka’Na party is? Check dan de film van vorig jaar:

LINE-UP
Ook dit jaar hebben wij een zeer strakke line-up die op 1 november 2015 bekend wordt gemaakt!

GoodTimes Owru Yari Bakka’Na party 2015
Toegang: 18+
Tijd: 15.00u – 21.30u
Locatie: Maassilo Rotterdam
Adres: Maashaven Zuidzijde 2
Telefoon: 06-37021928
Website: www.bakkana.nl | facebook.com/BakkanaParty
Kaarten: via Ticketscript
Surinaamse catering, Borgoe en Parbo aanwezig!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.