Jandino Asporaat krijgt grote talkshow bij RTL5

0

Jandino Asporaat is vanaf 12 november terug op tv met een grote talkshow bij RTL5. Volgens de 34-jarige presentator wordt het een Dino Show 2.0 met nog meer gasten uit binnen- en buitenland, sketches en typetjes. ,,Dit wilde ik al heel lang en die kans krijg ik nu” zegt hij tegen het Algemeen dagblad.

Jandino was al langer te zien bij RTL met onder andere de show Alles Mag Op Vrijdag. Daarnaast presenteert hij ook nog Dance, Dance, Dance (met Chantal Janzen) en Playback je Gek. Op dit moment is de talkshow nog in ontwikkeling schrijft de krant.

Jandino: “We zijn het nog aan het fintetunen. Ik ben zeer benieuwd wat de kijkers er na het eerste seizoen van gaan vinden. Of ze omarmen me of ze zijn blij dat ik weer weg ben. In beide gevallen is dat goed. Dan heb ik het in ieder geval geprobeerd.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.