Eerste muziekproject van DJ Dyna: ‘Hey You’

0

Voor zijn eerste muziekproject heeft de bekende DJ Dyna de handen ineen geslagen met de Duitse ‘heavyweight’ zanger Ziya, bekend van de dubbel platinum winnende hit ‘Faith’ in Samenwerking met Blasterjaxx. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een krachtige single met een heerlijke zomerse vibe genaamd ‘Hey You’:

‘Eind augustus staat meestal in teken van het einde van de zomer, maar met deze plaat wil ik de zomer nog even doortrekken. De zomerse vocalen van Ziya heb ik geprobeerd te combineren met muziek elementen waar ik zelf heel erg van hou. Dat was in beginsel eigenlijk best lastig, omdat mijn interesses qua muziekgenres vrij breed liggen.

Bij mijn nieuwe single in kwestie ‘Hey You’ heb ik daarom ook ervoor gekozen om mijn favoriete genres te combineren die ik ook graag in de club draai in de vorm van Dance, Trap & Bubbling. Dit is een echte club, festival & autospeaker kraker!’ Door dat Dyna zijn fans wil bedanken heeft hij besloten zijn nieuwe single samen met Ziya beschikbaar te stellen als gratis download inclusief videoclip bij FunX als exclusieve première.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.