Kenny B maakt nieuwe track en video voor Fernandes

0

Kenny B brengt vandaag een nieuwe track en video uit. Speciaal voor de #NoSpang campagne van frisdrankmerk Fernandes schreef de zanger een stressvrij anthem. Met de titel #NoSpang (Sranan voor ‘maak je niet druk’) roept Kenny B iedereen op wat meer van het leven te genieten. Kenny B: “Het is fijn om mensen te inspireren om je soms iets minder druk te maken en iets meer te genieten van het leven”.

Als Surinaams merk heeft Fernandes de No Spang mentaliteit in zijn DNA. No Spang gaat niet alleen over stress, maar ook over het genieten van het moment. Als je in het nu leeft, gebeuren er mooie dingen, en Fernandes weet dat allang. Als fans van het nieuwe album van Kenny B vroeg Fernandes hem om de No Spang mentaliteit te helpen delen met Nederland.

Kenny B tourt inmiddels al enkele maanden met zijn nieuwe hitalbum. Hij trad op tijdens alle Groots Met Een Zachte G concerten van en met Guus Meeuwis, speelde op Concert at Sea, Mundial, Kwaku. Kenny speelt in België, staat op de Lowlands zondag, op de Uitmarkt en in vrijwel alle poppodia van Nederland.

Videoclip:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.