Grand Opening van Tropical Sundays op 6 sep

0

Al een hele poos is er behoefte door velen om liever op zondag te dansen of uit te gaan en lekker vroeg naar huis te gaan dan de zaterdagavonden en heel laat thuis te zijn. De feesten/dansavonden beginnen nou eenmaal laat op de zaterdag en eindigen ook laat. Men is dan op de zondag te uitgeput om nog wat behoorlijks te ondernemen.
Dit is dan ook de grootste reden waarom Tropical Sundays de zondagen verkiest boven de zaterdagen.

Op 6 September 2015 viert zij haar -Grand Opening – vanaf 17.00 in Club Envy te Zoetermeer. Om deze opening groots te vieren is de band Sabroso ingehuurd om op te treden. Deze band is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en best gewaardeerde Tropical Bands van Nederland en Suriname. Naast het optreden van Sabroso is ook DJ Glenn aanwezig.

Kijk voor meer informatie ook op www.tropical-sundays.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.