Fernandes leert Nederland relaxen met #NoSpang

0

Uit cijfers blijkt dat jongeren in Nederland minstens één keer per week stress ervaren. Van grote keuzes tot kleine ergernissen; code rood in hartje zomer, afgelaste festivals en belanden in de langste file van Nederland. Stuk voor stuk zaken die niemand in de hand heeft en voor onnodige stress zorgen. In Suriname weten ze daar wel raad mee. Zodra iemand ook maar enigszins begint te stressen, plannen of drammen, is het antwoord: No Spang! Oftewel: relax, maak je niet druk!

Fernandes trekt deze zomer met de artiesten met Surinaamse roots Stepherd en Skinto, Nederland in met de campagne #NoSpang. Stepherd en Skinto brengen jongeren in een aantal afleveringen, die via Youtube te volgen zijn, op humoristische en inspirerende wijze bij wat het betekent om écht relaxed te leven. Zo proberen ze jongeren in Nederland te laten zien wat de bekende Surinaamse uitspraak ‘No Spang’ daadwerkelijk betekent.

“Wandelend” in de ultieme No Spang bus – samen met vogel Ferdi, luxe koelkast gevuld met blikjes Fernandes, DJ-set, BBQ-gear, en lounge-stoelen – reizen Stepherd en Skinto door Nederland om allerlei jongeren te ontmoeten die behoefte hebben aan een meer ontspannen levenshouding. Waarom strakke plannen maken, als je het leven ook meer op zijn beloop kan laten? Waarom stressen over zaken waar je toch geen invloed op hebt? Wat Stepherd en Skinto betreft kan het in Nederland allemaal véél losser en relaxter.

Bekijk nu de eerste aflevering van de Fernandes #NoSpang tour hier:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.