‘Bij Dino in de Straat’ vanaf 31 augustus terug

0

Na een succesvol eerste seizoen, keert Jandino terug voor een tweede seizoen op de maandagavond met zijn quiz ‘Bij Dino in de Straat’. Jandino is met zijn broeders Roué, Howard en Murth vanaf maandag 31 augustus t/m maandag 19 oktober weer wekelijks te zien in de hilarische comedyquiz.

In het programma presenteert Jandino de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Ook de mensen in het publiek spelen een belangrijke rol in deze quiz.

‘Bij Dino in de Straat’ wordt uitgezonden bij de NTR op NPO 3, rond de klok van 22.00 uur.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.