Nieuw nummer Ross & Iba: Suma Na Yé!

0

Ross & Iba waren onlangs in Suriname om hun nieuwe video op te nemen en uit te voeren met een van de meest populaire bands in Suriname: Aptijt. Daarna hebben ze een eigen nummer uitgebracht getiteld ‘Suma Na Yé’ dat betekent: Wie denk je dat je bent ?! in het Surinaams.

Ross & Iba is een Nederlands Reggae-duo, bestaande uit Rossano ‘Dr. Rosss’ Toney en Jeroen ‘Ibamannn’ Buis. Het duo maakte eerder deel uit van de Haagse coverband Super and the Allstars. Met het nummer Boom Boom hadden ze een nummer-1 hit in Suriname en bovendien wisten ze in deze samenstelling in 1991 de Grote Prijs van Nederland te winnen.

Ross & Iba verlieten Super and the Allstars in 1993 en scoorden in 1996 samen een hit met het nummer ‘Wassenaar’. Het nummer stond 12 weken in de Top 40 met een nummer-2 positie als hoogste notering. Ze maakten in 2013 een comeback met hun nieuwe single Duna.

Met ‘Suma Na Yé’ zijn ze klaar om de hitlijsten over te nemen:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.