Bobbi Kristina (22) zondag overleden

0

Bobbi Kristina, de 22-jarige dochter van Bobby Brown en Whitney Houston, is zondag overleden. Ze lag sinds januari in coma, nadat ze bewusteloos in bad werd aangetroffen door een vriend van haar vriendje Nick Gordon. De omstandigheden waaronder Bobbi Kristina bewusteloos raakte in bad zijn nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak. Eerder wees de voogd van Bobbi Kristina met een beschuldigende vinger naar haar vriend Nick Gordon. Hij zou zijn vriendin hebben mishandeld op de dag dat ze in bad werd aangetroffen.

Haar moeder Whitney Houston overleed zo’n drie jaar geleden. Zij verdronk in een badkuip in Los Angeles. Haar dood werd onderzocht maar de politie had uiteindelijk geen reden om aan te nemen dat er opzet in het spel was.

Haar familie liet vorige maand weten dat Bobbi Kristina was overgebracht naar een hospice. Haar toestand zou in de periode daarvoor gestaag zijn verslechterd. De grootmoeder van Bobbi Kristina verklaarde in april dat haar kleinkind ‘onherstelbare hersenschade’ had. “Ze heeft eindelijk vrede in de armen van god”, zo liet de familie Houston weten in een verklaring aan E! News.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.