Marc Anthony voor het eerst live in Nederland

0

De Nederlandse Latin festival- en concert-organisator Pal Mundo haalt Marc Anthony zaterdag 18 juli naar het sportpaleis Ahoy in Rotterdam. De zanger van onder andere de hit ‘You Sang to me’ is deze week nog in Spanje voor zijn tour en reist in het weekend af naar Rotterdam.

De 46-jarige Puerto Ricaanse singer-songwriter die wereldwijd meer dan 12 miljoen albums verkocht is tevens bekend als Hollywood-acteur en als ex-man en vader van de kinderen van Jennifer Lopez. Ondanks dat Marc Anthony al 27 jaar in het vak zit heeft hij nog nooit in Nederland opgetreden. “Nederland staat al heel lang op ons verlanglijstje en ons team kijkt er dan ook erg naar uit om voor het eerst voor de Nederlandse fans op te treden.”

Het twee uur durende concert is onderdeel van zijn nieuwe Europese Cambio de Piel Tour 2015. Kijk voor tickets en info van het event op www.palmundo.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.