GoodTimes End of Summer Party

0

Met een heerlijke line-up neemt GoodTimes op zaterdag 29 augustus 2015 afscheid van de zomer. In het laatste weekend van augustus gaan we los in de Maassilo Rotterdam op de traditionele GOODTIMES – END OF SUMMER PARTY – powered by Borgoe! Dit natuurlijk als opwarmer voor onze Bakka’Na party op 31 december a.s.! En jij bent er natuurlijk weer bij…

» Kaarten zijn hier online verkrijgbaar «
buy

LINE-UP
Met een speciaal optreden van KEIZER, GIO, IRSAIS en FREDDY MOREIRA kan de avond niet meer stuk. Voeg daar LA ROUGE en -speciaal uit Suriname- de formatie APTIJT en DJ GILLY GONZALES aan toe en je weet wat er gaat gebeuren! Onze special guest is F1RSTMAN die samen met de TOP DJ’S ARTISTIC RAW, PATRICK PAUL, MIKE MOTION, SENZY, GIOVANNI ANTOIN en RICHY LEE de Maassilo zullen laten bossen! Uiteraard is MC D-JAY weer aanwezig en hebben wij een leuke SURPRISE ACT voor jullie.

lineup29aug

POWERED BY
GOODTIMES presenteert je op zaterdag 29 augustus het beste van het beste zoals je al jaren van ons gewend ben. Natuurlijk mogelijk gemaakt door de topmerken BORGOE, PARBO BIER, TELESUR, SURINAM AIRWAYS en I ♥ SU.

GT_front_2_INSTA

VOORVERKOOP
Kaarten zijn in de voorverkoop voor 15 euro (ex fee) verkrijgbaar via www.goodtimes.org of bij BillBoard records in Rotterdam, Warung Mini in Den Haag en Asian Caribbean in Utrecht. Natuurlijk hebben wij ook dit keer een EARLY BIRD actie en wel een combi ticket. Deze is alleen online verkrijgbaar: 2 tickets voor 20 euro. ** En omdat het mooi weer is hebben wij 100 EARLY BIRD tickets beschikbaar voor slechts €7,50 – ** (SORRY EARLY BIRD KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT). Haal je kaarten snel hier via Ticketscript want op = op. Met onze voorverkoop ben je niet alleen voordeliger uit, je maakt ook nog kans op een ticket naar Suriname aangeboden door de SLM!

GOODTIMES – END OF SUMMER PARTY
Zaterdag 29 augustus 2015
Tijd: 23.00u – 05.00u
Locatie: Maassilo Rotterdam
Adres: Maashaven Zuidzijde 2
Telefoon: 06-37021928
Toegang: 18+
Website: www.goodtimes.org
Kaarten: via Ticketscript – https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/WVTCA46A/language/nl
buy
Surinaamse catering, Borgoe en PARBO aanwezig!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.