Laatste ‘Bij Dino in de Straat’ op NPO 3

0

Vanavond is er weer een aflevering van ‘‘Bij Dino in de Straat’’, een hilarische comedyquiz op de maandavond. Jandino presenteert de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Ook de mensen in het publiek spelen een belangrijke rol in deze quiz. Kortom, een gezellige avond lachen op de maandagavond! Beter kan je de week niet starten!

Deze week is helaas alweer de laatste uitzending van dit seizoen. De teamcaptains krijgen de keuze uit: ‘een vrouw met alles erop en eraan’, ‘een Achterhoeks tutje’ of ‘een soepele Antilliaan’. Wie sluit het seizoen af met een knaller en wint het spel?

Zie het maandag 22 juni bij ‘Bij Dino in de Straat’ om 21:57 uur op NPO 3.

‘Bij Dino in de Straat’ wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.