Acht winnaars FunX Music Awards 2015

0

In een volle Melkweg reikte jongerenzender FunX zojuist zijn jaarlijkse muziekprijzen uit voor de beste artiesten en muziek van het afgelopen jaar: de FunX Music Awards.

De rapgroep Broederliefde en FunX Talent Cho gaan vanavond allebei met twee FunX Music Awards naar huis. Luisteraars belonen Mr. Probz, Ronnie Flex, Jayh, Natalie La Rose, Kenny B en Yellow Claw met elk één FunX Music Award.

De FunX luisteraars bepaalden de afgelopen weken wie van de 23 genomineerden vanavond een FunX Music Award in ontvangst mochten nemen. Er was tijdens de Award show veel liefde in de Amsterdamse Melkweg: van de optredende artiesten, het enthousiaste publiek, maar ook van de winnaars.

Zo bedankt de inmiddels in Nederland doorgebroken Surinaamse zanger Kenny B zijn fans, maar ook FunX voor de support: “Ik ben heel erg blij. Mensen bedankt voor het stemmen en FunX bedankt voor de jarenlange steun. Deze is voor de FunX luisteraars!”KennyBFunX

De in de Verenigde Staten populaire zangeres Natalie la Rose: “Mooi dat ik zoveel steun uit Nederland krijg, terwijl ik in Amerika woon. Amsterdam, FunX, ouders en familie bedankt!”

Tot 23.00 uur ontvangen FunX dj’s Jaimy en Riza de grote winnaars in de studio tijdens de afterparty in de Amsterdamse Melkweg.

De winnaars van de FunX Music Awards 2015 zijn:

Best Group
Broederliefde

Best FunX Talent
Cho

Best Online Presence
Ronnie Flex

Best Style
Jayh

Best Video
Natalie La Rose ft. Jeremih – Somebody

Best Album
Broederliefde – Gevoelig Feestje

Best Single
Kenny B – Parijs

Best DJ
Yellow Claw

Best Singer
Mr. Probz

Best MC
Cho

FunX Music Awards 2015
FunX reikte op donderdag 21 mei 2015 de FunX Music Awards uit: de publieksprijzen van jongerenzender FunX, gekozen door de luisteraar. De tweede editie van de FunX Music Award show vond plaats in de Melkweg in Amsterdam. De presentatie van de FMA’s was in handen van FunX dj’s Shay en Fernando. De FunX Music Award show was live te volgen op FunX, FunX.nl, 101 TV, Salto 1 (Amsterdam) en Open Rotterdam.

Foto’s: NPO FunX

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.