Zanger Errol Brown(71) van Hot Chocolate overleden

0

Errol Brown, de zanger van Hot Chocolate, is op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn management bekendgemaakt aan Sky News. De Britse soulband vergaarde in de jaren zeventig populariteit met hits als You Sexy Thing en Everyone’s a Winner. Brown kampte al enkele tijd met leverkanker en is overleden in zijn eigen woning op de Bahama’s. “Er was altijd muziek waar Errol was”, aldus zijn manager. Brown laat zijn echtgenote en twee dochters achter.

Video: You Sexy Thing

Video: Everyone’s a Winner
https://www.youtube.com/watch?v=JQsg6XXGxXQ

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.