Zes FunX Music Award nominaties voor ‘Broederliefde’

0

FunX luisteraars stemmen vanaf vandaag op hun favoriete artiesten voor de FunX Music Awards 2015. FunX dj Fernando Halman maakte zojuist in het ochtendprogramma Start in totaal 23 artiesten blij met een nominatie voor één of meerdere FunX Music Awards. De FunX luisteraars gaven in de afgelopen weken aan welke artiesten volgens hen een nominatie verdienen.

De Rotterdamse rapgroep Broederliefde is met 6 nominaties op zak de grootste kanshebber voor een FunX Music Award. De FunX luisteraar heeft ook bepaald dat Cho (5), Ronnie Flex (4), Yellow Claw (4) en Natalie la Rose (3) vaak genomineerd zijn. Luisteraars stemmen vanaf nu voor de FunX Music Awards via FunX.nl/awards.

FunX reikt op 21 mei 2015 voor de tweede keer de FunX Music Awards uit tijdens een live show in de Amsterdamse Melkweg.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.