30+ Classic Sunday In de Meervaart

0

Ook zo’n behoefte om lekker te dansen, maar geen zin in gedoe? Geen zin om tussen het jonge grut te hangen op een feestje dat pas na middernacht op gang komt? Laat je de laatste muziekhype aan je voorbij gaan en zoek je dansbare muziek? Dan is ‘C S I de Meervaart’ het feest voor jou. Zondag 26 april van 17:00 tot 22:00 wordt de foyer van de meervaart omgetoverd tot een grote dansvloer waar wij heerlijk kunnen dansen op de muziek uit de jaren ’80’ verzorgt door Switch en Mannen van OFF THE WALL!

Tijdens ‘‘C S I de Meervaart’ dans je op de heerlijkste discohits uit de tijd van de soulshow, de radiopiraten als W.A.P.S. , Radio Disco Action, Satellite Empire en Decibel! Het gevoel van de jaren ’80 herleeft en je kan weer lekker ongegeneerd uit je dak gaan. Er geen excuus meer om thuis op de bank te hangen. Van 17:00 tot 22:00 is de dansvloer van jou!

Dat we verzekerd zijn van de juiste en heerlijkste muziek, clips, beelden en sfeer komt omdat de DJ’s en de VJ niemand minder zijn dan mn jarenlange vrienden: Joey Flu alias DJ Switch ( Caribbean Combo) en het inmiddels legendarische duo van ‘Off the Wall’ Melvin Kleinmeulman (FreshWagon) alias Mike Mercy en Menno Spieker alias Supreme Cuisine’!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.