Zanger Johnny Kemp (‘Just Got Paid’) overleden

0

De op de Bahama’s geboren Amerikaanse zanger Johnny Kemp is afgelopen week overleden. Hij scoorde in 1988 met zijn hitsong getiteld ‘Just got paid (it’s Friday night)’ en werd daarmee bekend over de hele wereld. Het lichaam van Kemp (55) werd donderdag gevonden op een strand in Jamaica. Volgens nog onbevestigde berichten zou zijn dood het gevolg zijn van een val.

Johnny Kemp is op 2 augustus 1959 geboren op Nassau, De Bahamas. Hij begon met zingen in Bahamaanse nachtclubs op de leeftijd van 13. De zanger verhuisde naar New York in 1979 met de band “Kinky Fox.” Zijn titelloze debuutalbum kwam uit in 1986. Kemp laat zijn vrouw Deidre en zijn twee zonen achter.

De hit song getiteld ‘Just got paid (it’s Friday night):

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.