Zomercarnaval presenteert partyweekend in Center Parcs

0

Op 27, 28 en 29 november strijkt Zomercarnaval, het grootste carribean festival van Nederland, neer in bungalowpark De Kempervennen van Center Parcs met de nieuwste ervaring op dansgebied: Latin Weekender. Gedurende drie dagen wordt Center Parcs De Kempervennen omgetoverd tot een tropisch zomerparadijs. Een unieke experience met de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en carribean party’s, live artiesten en acts, workshops en bootcamps, heerlijk eten en nog véél meer. Het ultieme ‘weekendje weg’ voor groepen vrienden, latin lovers en jonge gezinnen die vanuit de luxe van een warme cottage kunnen genieten van de caribbean lifestyle en alles wat dat met zich meebrengt.

Zomercarnaval trekt jaarlijks ruim 750.000 bezoekers naar het centrum van Rotterdam. Met Latin Weekender verruilt het festival de Randstad voor Center Parcs De Kempervennen en creëert met de combinatie van omgeving en beleving het ultieme vakantiegevoel. Bezoekers van Latin Weekender boeken een cottage van 2 tot maximaal 16 personen en genieten drie dagen lang van een unieke carribean experience.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.