Vandaag eerste editie van Sylvana’s Soul Live

0

Sylvana Simons, samen met Dillon Lewis, topmuzikanten en muziekliefhebbers ontvangt. Wat kan je verwachten? Muziekoptredens, bijzondere gesprekken en een trip down memory lane met uniek videomateriaal.

Net als in de jaren 90, toen Sylvana met haar wekelijkse TMF show soul en R&B voorgoed op de Nederlandse muziekkaart zette, verkent ’The Dutch Queen of R&B’ in haar nieuwe live show, hedendaagse soul muziek samen met top artiesten. Tijdens deze editie is Bo Saris speciale gast.

Bijgestaan door dj, bandleider en muziekkenner Dillon Lewis, neemt Sylvana haar publiek mee naar de oorsprong van de hedendaagse zwarte muziek. Van Marvin Gaye, Nile Rodgers, Jodeci en Mary J. Blige tot Pharrel, Angie Stone en Justin Timberlake. Van oude soul, via funk en disco en swingbeat naar de R&B van vandaag. Tussen de live optredens door praat Sylvana met haar gasten over hun liefde voor muziek.

Feller Media bouwt ondertussen samen met Sylvana’s Soul aan een muzikaal online platform waarop gesprekken, optredens en nog veel meer muziek te vinden zullen zijn. Voor diegenen die er live in de club niet bij kunnen zijn, zendt Feller Media via de Facebookpagina Sylvana’s Soul de hele show integraal uit!

De intieme North Sea Jazz Club biedt een speciaal soul food menu op deze avond die swingend wordt afgesloten op de dansvloer met dj Dillon achter de draaitafels. De dinershow start om 19.00 uur (deuren open om 18:00 uur) en kaarten zijn verkrijgbaar via northseajazzclub.com.

Meer edities Sylvana’s Soul Live: 12 april, 13 september, 20 december 2015. In samenwerking met Radio 6, Feller Media & North Sea Jazz Club.

Voor meer informatie, interviews & persmaterialen: sylvanas.soul@gmail.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.