Kenny B vrijdag 3 april op Borgoeparty in Rotterdam

0

Het gaat goed met de Surinaamse zanger Kenny B. Onlangs lanceerde hij zijn romantische single Parijs en nu al is het nummer ‘de diXte van de week’ bij FunX radio. Parijs is de tweede Nederlandstalige single van Kenny’s aankomende album.

Op 15 mei wordt zijn album ‘Kenny B’ via Top Notch gelanceerd. Hierop staan overigens niet alleen Nederlandstalige nummers op. Zo hoor je ook Surinaams bij tracks als So Yu Ben Taigi Mi en Neks Ne Tai en het Engelstalige nummer Yamba meldt FunX.

Deze reggae en dancehall artiest, die in het Engels, Aucaans en het Sranantongo zingt, heeft een indrukwekkende carrière en is op vrijdag 3 april 2015 live te zien op de Surinaamse Borgoe *meets* Parbo party in de Maassilo te Rotterdam. Daar zal hij ook zijn populaire Surinaamse nummers ten gehore brengen. Ook aanwezig op het feest zijn La Rouge, DJ Gilly Gonzales uit Suriname, DJ Biggi & MC Elton, Giovanni Antoin, Meo Mania, Senzy en MC D-Jay.

borgoe600x450

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.