Caribbean EASTER Party – zon 5 april 1e Paasdag

0

Op zondag 5 april 2015(Eerste Paasdag) is het weer tijd voor een gezellig 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu. Met een live optreden van allround formatie: LA FIESTA. DJ SENZY zal tussendoor voor de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits zorgen!

Carifesta staat garant voor kleurrijk, volwassen publiek en lekkere Caribische muziek, op 1e Paasdag gebracht door de populairste allround formatie van Nederland LA FIESTA! Samen met DJ SENZY wordt deze Paas zondag onvergetelijk! Maandag is iedereen vrij dus kunnen we lekker bijkomen van de zondag.

Er zijn speciale voorverkoopkaarten verkrijgbaar voor slecht 15 euro (excl. servicekosten) (OP=OP!). Deze zijn direct te koop op internet via Ticketscript of bij restaurant Warung Mini XL in Den Haag. Op de avond zelf kun je ook kaarten aan de kassa bij de deur kopen (duurder! en indien beschikbaar).

Zondag 5 april 2015
23.00u – 04.00u
Sir Winston Club – Rijswijk
Generaal Eisenhowerplein 27
Surinaamse Catering aanwezig
Info: 06-37021928 of carifesta@outlook.com
Toegang: leeftijd 30+
Kaarten verkrijgbaar via internet of bij Warung Mini XL in Den Haag

Info: www.carifesta.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.