Jetty Mathurin met onewomanshow in Theater Zuidplein

0

Hartverwarmende theaterdiva Jetty Mathurin speelt vrijdag 27 februari 2015 een try-out van haar onewomanshow ‘#LOL’ in Theater Zuidplein. Meer dan ooit gaat Jetty terug naar haar basis als vertelkunstenaar. Het toneel is haar huiskamer en via de telefoon staat ze in contact met het publiek in de zaal. In deze interactieve voorstelling reageert ze direct op de Twitterberichten die binnenkomen. Dus: Twitter en vraag Jetty het hemd van het lijf! #LetsLaughOutLoud #smileyface Aanvang 20.15 uur.

In ‘#LOL’ stelt Jetty Mathurin het digitale tijdperk aan de kaak. Heel veel mensen hebben digitaal toegang tot een publiek. Mensen delen, maar deelt men echt met elkaar? In haar nieuwste show omarmt de verteloma met lol haar publiek en roept op tot interactie: met jou!

Theater maken, acteren, cabaret, zingen, presenteren of columns schrijven, creatieve duizendpoot Jetty Mathurin (1951, Paramaribo) is van alle markten thuis. Sinds 1989 maakt Jetty haar eigen theaterprogramma’s waarmee ze een manier heeft gevonden haar eigenzinnige kijk op de samenleving vorm te geven.

“Mathurin is een warme, lieve oma, bij wie theaterbezoekers zich op hun gemak voelen. Je gaat omdat het gezellig is bij Jetty Mathurin, je gaat om je in een warm bad onder te dompelen.” – 8Weekly

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.