Beademing Bobbi Kristina stopgezet; afscheid familie

0

Familieleden van Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van wijlen Whitney Houston en Bobby Brown, zijn op dit moment in het ziekenhuis in Atlanta bijeen om afscheid van haar te nemen. Volgens de Amerikaanse website People is de gezondheidstoestand van de jonge vrouw uitzichtloos. Volgens NU.nl is de beademingsmachine die haar in leven hield uitgezet.

Een familielid van Bobbi, die zaterdag bewusteloos in haar ligbad werd gevonden en sindsdien zonder veel hersenactiviteit in coma ligt, meldde vanavond aan journalisten dat Whitney’s dochter vrijwel zeker hersendood is. ,,De familie staat voor een loodzwaar besluit tussen leven en dood. Dit is één grote tragedie.”

De politie doet onderzoek naar hoe Brown in de badkuip is beland. Whitney Houston overleed drie jaar geleden op 48-jarige leeftijd. Ook zij werd bewusteloos in bad aangetroffen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.